ACP – Analiza comparativă de piață

Destinat agenților imobiliari, ACP oferă acces rapid la baza de date și o estimare a prețului proprietății ce urmează a fi vândută sau închiriată.

Baza de date a serviciului ACP are actualizare zilnică și este cel mai complex instrument disponibil în acest moment în România.

CP este cunoscut la nivel internațional sub denumirea de Comparative Market Analysis, este un instrument indispensabil pentru agenții imobiliari și este folosit în mod frecvent ca parte integrantă a serviciilor oferite atât proprietarilor, cât și cumpărătorilor.

Cu ajutorul tehnologiei noastre și datorită interconectării bazelor de date la nivel național, este mult mai ușor pentru agentul imobiliar să analizeze piața locală, să selecteze informațiile relevante, să estimeze prețul recomandat de vânzare și să pregătească un raport profesional în doar câteva minute

De ce să alegi ACP?

Accesează rapid toate anunțurile din piață, actualizate la zi

Alege cele mai potrivite comparabile cu proprietăți listate sau tranzacționate

Generează un raport de piață cu doar câteva click-uri

Componentele principale

  • Vânzare și închiriere
  • Similaritatea între comparabilă şi proprietatea analizată (cu cât asemănările sunt mai mari, cu atât sunt mai mici ajustările aplicate în abordarea prin piață)
  • Baza de date cu proprietăți rezidențiale și comerciale
  • Localizarea, caracteristicile fizice și pozele proprietăților
  • Prețuri de tranzacționare

Doriți mai multe informații despre ACP?