Analiza smart/custom

Este un studiu complet pentru dezvoltatori: începând cu analiza SWOT a locației propuse spre dezvoltare și a vecinătăților, analiza detaliată a cererii, tipul consumatorului, evaluarea criteriilor de alegere a proprietăților, oferta existentă si oferta planificată, analiza proiectelor concurente, piața chiriilor, concluziile și recomandările pentru succesul dezvoltării.

Oferim servicii de consultanta de produs, financiar si de vanzare, împreună cu partenerii noștri externi.

Principalii indicatori din zona de interes: cerere, ofertă, prețuri, volum tranzacții, perioada în piață.

Informații complete, cu date istorice și actualizate, sunt esențiale atât pentru a lua cele mai bune decizii strategice de afaceri, cât și pentru a investi în proiecte rezidențiale.

Indiferent de stadiul proiectului, înțelegerea contextului pieței imobiliare este ceea ce oferă principalul avantaj competitiv.

Monitorizarea pieței de locuințe nou-construite din zona de interes.

Începând cu 2016, Imobiliare.ro și Market 360 lucrează la cea mai detaliată analiză de piață privind dezvoltatorii imobiliari din România.

Proiectele rezidențiale din România sunt monitorizate periodic în zonele metropolitane ale principalelor orașe: București, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Craiova și Brașov. La cerere, monitorizăm și alte orașe.

Doriți mai multe informații despre Analize Smart?